Setmana del 31 de Maig al 4 de Juny

 Hola famílies!!!!

Esper que hagueu tengut una bona setmana!! Ja hem entrat al mes de Juny i no falta quasi res per acabar aquest curs! A continuació vos explic un poc com ens ha anat la setmana a noltros!

Dilluns vam començar amb l'aniversari de n'Oliver que va fer 4 anys! Molts d'anys Oliver!!! També va venir na Maria del Mar a contar-nos el conte de L'oruga goluda i per acabar es dia va venir n'Ana i vam treballar el nostre nom, vam fer jocs per treballar l'atenció i vocabulari.

Dimarts vam anar a l'hort, vam donar menjar als ocellets, vam veure un llagost damunt un arbre, també vam visitar les freses que ja tornen molt grans. Dimarts també vam anar a berenar al pati i vam començar a pintar unes corones!

Dimecres vam començar es dia amb la foto de grup, que segur que vam quedar ben guapos i guapes!! Després va venir na Margarita a fer ABN, vam sembrar unes tomatigueres per dur a casa! A veure si en podeu menjar qualcuna de tomàtiga aquest estiu!!

Dijous va venir n'Ana i vam treballar la motricitat fina i quinetemes, després vam seguir acabant de decorar les corones i també vam ballar i assajar la cançó del lipdub!!

Avui hem començat es dia amb na Maria d'angles fent l'assemblea, després el temps del pati ens hem posat la corona per anar ben guapos i guapes per gravar el lipdub, ens ho hem passat molt bé!!! Finalment, com cada divendres hem acabat fent psicomotricitat!

Vos volia comentar que avui vos he compartit una graella al drive per l'entrega de notes Divendres 25 de juny. Vos podeu apuntar a l'hora que més vos vagi bé. Moltes gràcies!

Bon cap de setmana a tots i totes!!! Fins Dilluns!!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada