Setmana del 24 al 28 de Maig

 Hola famílies!!!

Que passen d'aviat els dies! i les setmanes! Avui tornam ser Divendres i volia compartir amb voltros el que hem fet aquesta setmana!!

Dilluns va venir na Maria del Mar a contar-nos el conte del Músics de Bremen i ens va encantar! Després també va venir n'Ana i vam fer jocs com per exemple: escoltar sons i endevinar quin animal és, fer moviments amb la cara, i vam parlar del que veiem a unes imatges molt divertides!

Dimarts vam anar a l'hort a acabar de sembrar els gira-sols. I a voltros com vos van els gira-sols a casa? han començat a créixer? Esper que si! A l'hort també vam veure molts de caragols i vam parlar que surten quan plou i que per això n'hi havia molts, ja que Dilluns va ploure i la terra encara estava un poc banyada. També vam anar a berenar al pati. I per acabar el dia vam jugar als espais de l'aula i vam poder anar a l'espai d'art, on hem creat un lloc per pintar amb temperes i els pinzells.

Dimecres va venir na Margarita a contar un conte per treballar les matemàtiques i vam recordar els nombres de manera més lúdica. També vam seguir pintant els dibuixos amb les temperes i vam fer yoga.

Dijous vam treballar la motricitat fina fent collars i també el nom amb els quinestemes. També vam contar el conte de "Quin gust fa la lluna" amb les mans.

I avui hem començat fent anglès. Després els alumnes de 6è de primària han dut a terme un projecte de casetes d'insectes i animals per tenir al pati i entre tots els hem col·locades i ens han mostrat com ho han fet. I per acabar hem anat a psicomotricitat!!


Aquesta setmana hem anat al pati de la pista, on hem tret els guixos per pintar al terra. 


Bon cap de setmana a tots i totes! Ens veim Dilluns!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada