Setmana del 7 al 11 de juny

 Hola famílies!!!

Esper que hagueu passat una bona setmana, ja ben calorosa!! Noltros ja estem despedint es curs i també sa primavera!! i ens preparem per donar sa benvinguda a l'estiu!! Xerrant de la mar i els animals marins, de la platja i les piscines, de la roba que duim i moltes idees més que tenen tots es nins i nines!!

A continuació vos explic una mica com ha estat la nostra setmana:

Dilluns vam contar per darrera vegada el conte de "Quin gust fa la lluna?" amb el llenguatge de signes! Ho hem anat treballant durant aquestes setmanes i ja sabem dir els animals que hi apareixen amb les mans!! També sabem fer mamballetes amb el llenguatge de signes! Dilluns també va venir n'Ana a estar amb noltros una estoneta i vam treballar el llenguatge amb diferents jocs.

Dimarts vam anar a l'hort a regar les plantes, a veure les freses que ja n'hi ha que són ben grans i comencen a tornar vermelles, a donar menjar als ocellets. També vam trobar una ratapinyada a l'arener que s'havia fet mal a una ala i na Yolanda la se'n va dur a curar, també vam cercar caragols, papallones i abelles!! Dimarts també vam anar a berenar al pati i ens ho vam passar molt bé!

Dimecres va venir na Margarita i vam fer ABN, també vam parlar dels animals marins, vam veure com son, que fan, etc. També hem creat un espai a l'aula per jugar amb els animals marins!

Dijous vam treballar el nostre nom amb els kinestemes, vam experimentar amb aigua i arena, vam jugar amb la taula de llum, vam seguir parlant de l'estiu i vam fer un gran mural tots junts!!

Avui, com cada Divendres ha vengut na Maria a fer Anglès, hem cantat cançons amb anglès i hem ballat!!Avui no hem pogut anar a psicomotricitat però hem montat dins l'aula diferents propostes amb materials per jugar i hem començat a xerrar des darrer dia d'escola!


Que tengueu un bon cap de setmana!!!! Fins Dilluns!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada