Setmana del 17 al 21 de Maig

 Hola famílies!!!

 Ja som Divendres! i volia compartir un poquet amb voltros el que hem fet aquests dies a l'escola. Ha estat una gran setmana de moltes celebracions!

Dilluns vam començar la setmana amb un aniversari, en Miquel va fer 4 anys i ho vam celebrar! Molts d'anys Miquel! Va ser un dia molt divertit! També va venir n'Ana a contar-nos un conte i fer una feineta.

Dimarts vam anar a l'hort i alguns nins i nines van sembrar uns gira-sols, vam estar parlant de com els podíem cuidar, que quan tornen grans surten les pipes, entre altres coses. 

Dimecres, a art, vam crear uns dibuixos per decorar els cossiols dels gira-sols, i ens van quedar molt guapos! 

Dijous vam jugar amb les lletres, vam treballar el nostre nom, vam contar el conte de "Quin gust fa la lluna" recordant els animals que hi surten amb el llenguatge de signes.

Avui per acabar la setmana ben contents, hem seguit amb els aniversaris! n'Allyson ha fet 4 anys!! Molts d'anys Allyson! També ha vengut na Maria i hem practicat l'Anglès i després hem anat a psicomotricitat. I hem tret els poals i les pales per poder jugar a l'arener!

A més aquesta setmana hem anat al pati de les oliveres, on hem fet de investigadors cercant els insectes i els ocelles que hi podem trobar, ens hem balancejat a l'hamaca i hem pogut berenar a les taules de picnic. 

Esper que passeu un bon cap de setmana!! ens veim Dilluns!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada