Setmana 10-14 de Maig

 HOLA FAMÍLIES!!!

 

Som na Marta, i estic encantada de conèixer-vos. M'agradaria que si teniu qualque dubte que vos pugui ajudar contactàssiu amb jo per e-mail, el meu correu és: mrossello@cpespillari.cat. Esper que a poc a poc ens anem coneixent més!

Vos explic una mica el que hem fet aquesta setmana perquè ho pogueu compartir amb els vostres fills i filles.

Dilluns vam començar el projecte de la primavera, parlant de què era, el temps que hi fa, que passa a la primavera, els insectes que hi trobem, etc. També vam fer un dibuix amb les temperes. Dimarts vam visitar l'hort, també vam conèixer en Pep, l'espanta ocells que guarda l'hort de l'escola. Dimecres va venir na Margarita a fer ABN i vam introduir un espai de joc nou amb animals dins l'aula. Dijous vam anar a berenar al pati i venir na Magdalena i na Marina a contar-nos el conte de "Quin gust fa la lluna" amb el llenguatge de signes i Divendres, per acabar la setmana, va venir na Maria a fer un poc d'Angles i després vam fer psico, que ens encanta!!!

A més, aquesta setmana hem anat al pati de les bicicletes, hem tengut la visita d'un ànec petit, hem jugat amb la taula de llum, i moltes coses més que podreu veure a les fotografies que vos deix a continuació.

Esper que passeu un molt bon cap de setmana!!!
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada